Maksimoi tulostusympäristösi tilaa säästävän HP Print Forward Designin ja ammattimaisten väritulosteiden avulla. Auta vähentämään kustannuksia laitehallintaratkaisuilla. Pysy tuottavana suuria määriä tulostaville yrityksille suunnitellun All-in-One-laitteen avulla.

Erinomaista lisäarvoa toimiston ammattimaiseen väritulostukseen

Hallitse kustannuksia – ammattilaatuista väritulostusta jopa 50 % edullisemmalla sivuhinnalla kuin lasereilla. Tulosta jopa kolme kertaa enemmän sivuja alkuperäisillä HP:n riittoisilla mustekaseteilla.Tuota ammattimaisia väriasiakirjoja ja mustaa tekstiä, joka sopii erinomaisesti raporttien, sähköpostien ja muiden vastaavien asiakirjojen tulostamiseen.Tuota vettä ja tahroja hylkiviä haalistumattomia asiakirjoja, jotka kestävät korostuskynämerkinnät.

Innovatiivista suunnittelua erinomaista toimiston tuottavuutta varten

Tulosta nopeammin huippunopealla kaksipuolisella tulostuksella. Tulosta tuulennopeasti monisivuisia asiakirjoja yhden pyyhkäisyn kaksipuolisen skannauksen ja 50 arkin automaattisen asiakirjojen syöttölaitteen avulla. Mullistava muotoilu tarjoaa lasertulostimeen verrattavaa paperinkäsittelyä ja nopeaa tulostusta. Tulosta enemmän ja lisää paperia harvemmin. Lisää paperikapasiteettia 500 arkkiin käyttämällä toista 250 arkin paperilokeroa.

Mobiilitulostus, joka pitää yrityksesi käynnissä

Voit tulostaa tällä tulostimella yhdellä kosketuksella käyttämällä NFC-käyttöä tukevaa mobiililaitetta – yrityksen verkkoa ei tarvita. Tulosta suoraan mobiililaitteesta kytkeytymättä yrityksen verkkoon mistä tahansa osasta toimistoa. Tulosta helposti erilaisista älypuhelimista ja tableteista. Auttaa suojaamaan tietoja ja valvomaan pääsyä luottamuksellisiin tulostustöihin HP JetAdvantage Private Printin avulla.

Ylivoimaista laitekannan kontrollia ja saumatonta hallintaa

Saat lisää tulostusvaihtoehtoja HP PCL 6-, HP PCL 5c- ja HP PS -ohjaimilla sekä skaalattavilla TrueType-fonteilla. Tulosta helposti Microsoft® Word- ja PowerPoint®-tiedostoja sekä Adobe® PDF -tiedostoja – nyt myös suoraan USB-asemalta. Koe uudenlaista yritystason tulostamista ja kuvankäsittelyä HP JetAdvantage On Demand -ratkaisuilla. Voit ottaa tulostusympäristösi haltuun helposti ja keskitetysti HP Web Jetadmin-ohjelmistolla.

WordPress Video Lightbox Plugin